Veluws Wonen uit de startblokken!

 In nieuws

Het is nu zover: Veluws Wonen is uit de startblokken! Soms moet je gewoon een kans grijpen en aan de slag gaan met datgene waar je het verschil kunt maken. En dat is wat ik nu doe! Met Veluws Wonen bied ik particulieren, makelaars en executeurs een nieuwe aanpak voor het zoeken op de woningmarkt en het voorbereiden van de verkoop van een woning. Nieuwe tijden op de woningmarkt; de lat mag een stuk hoger.

Met het opstarten van Veluws Wonen ga ik niet alleen aan de slag met mijn passie, maar maak ik ook de stap naar het ondernemerschap en dat vind ik echt geweldig: nieuwe energie, mooie opdrachten en nieuwe inspirerende contacten.

Uiteraard zou ik het ook leuk vinden als je Veluws Wonen volgt op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/18262985/

en op Facebook: https://www.facebook.com/Veluws-Wonen-210780162792244/

Ken je iemand die eigenlijk wel heel graag op de Veluwe wil wonen? Of ken je iemand die de woning niet verkocht krijgt? Laat het mij weten. Ik help graag!

Recent Posts
afbeelding blog michelinsterren 2018