Jouw woning succesvol verkopen

Wilt je jouw woning te koop zetten? Maar vraag je je af hoe dit goed voor te bereiden? Of staat jouw woning al lang te koop en lijkt er weinig interesse te zijn? Blijven de bezichtigingen uit?

Second opinion van Veluws Wonen is 2e kans op de beste 1ste indruk

  • Ik moet continue zelf met ideeën komen om te zorgen dat er bezichtigingen en biedingen komen.
  • De makelaar neemt helemaal geen initiatief, de makelaar zegt alleen dat we de vraagprijs moeten verlagen.
  • Steeds als we iets nieuws proberen zoals een advertentie, komen we weer voor onaangename extra kosten te staan.
  • De makelaar heeft ons huis online gezet, daarna hebben we niets meer gehoord.
  • Waarom is er geen interesse in ons huis, terwijl de deur bij andere huizen platgelopen wordt?

Second opinion van Veluws Wonen

Jouw woning staat al (te) lang te koop. Je hebt geen zicht op een snelle verkoop. Je voelt je afhankelijk van de makelaar. Dan maar met de vraagprijs zakken? Niet doen!

Tijd voor een second opinion. Ik help je met een gratis woningverkoopscan om helder te maken waarom het niet gaat zoals je had verwacht. Vervolgens stel ik samen met jou een duidelijk plan op voor de komende verkoopperiode. Hiermee krijg je weer de controle over de verkoop van de woning, zelf de touwtjes in handen, zekerheid, grip op de kosten en voorkom je teleurstellingen. Met dit plan in de hand krijg je het vertrouwen dat je de woning wel verkocht krijgt. Uiteraard zorg ik dat je nieuwe foto’s, video en plattegronden krijgt, waarmee jouw woning op perfecte manier gepresenteerd wordt.

Behoort de makelaar dit niet te doen? Wellicht, maar makelaars hebben niet allemaal de juiste aanpak die past in jouw situatie. Sommige zijn “van de oude stempel” en niet zo proactief en innovatief als je wellicht verwacht. Ik ben woningverkoopconsultant, een onafhankelijke expert, geen makelaar. Ik bied geen woningen aan op de markt en dus geen concurrent van makelaars. Mijn dienstverlening is een frisse blik op jouw situatie en een waardevolle aanvulling op de dienstverlening van de makelaar. En vergeet niet; twee weten meer dan één. In de medische wereld is het vragen om een second opinion ook heel gebruikelijk.

Dus, wilt je de woning nu voor een goede prijs en snel verkopen? Veluws Wonen is het beste adres voor een second opinion op de Veluwe. Neem contact op voor een gratis woningverkoopscan.

  • Kan ik niet gewoon beter zelf mijn woning verkopen?
  • Hoe kies ik de juiste makelaar?
  • Hoe kan ik allerlei extra kosten voorkomen in de loop van de tijd?
  • De woning van onze kennissen staat al heel lang te koop; dat wil ik echt niet!
  • Hoe voorkom ik dat ik afhankelijk word van mijn makelaar?

 

Wij gaan verkopen, maar willen dat wel goed doen!

Verkoopvoorbereiding met Veluws Wonen 

Je gaat jouw woning verkopen? Besef dan dat jij jouw woning het beste kent. En dat maakt jou de meest geschikte persoon om de woning te verkopen. Echter, vaak zijn mensen nog zeer emotioneel met de woning verbonden. Dat maakt het lastig om met een zakelijke houding aan het verkoopproces te beginnen. Veel mensen nemen afstand van het verkoopproces door het over te dragen aan een makelaar.

Als woningverkoopconsultant help ik je zodat je zelf de touwtjes in handen houdt tijdens de verkoopperiode van jouw woning. Het komt ook voor dat ik een coachende rol heb om mensen te helpen de omschakeling te maken van de emotionele naar de meer zakelijke houding.

Wat houdt de aanpak van Veluws Wonen in? Ik adviseer je over de vraagprijs, de doelgroep, inzet van marketinginstrumenten, verkoopstyling, selectie van een makelaar of selectie van een doe-het-zelf-platform, het startmoment van de verkoop, voorbereiding van bezichtigingen en eventuele artist impressions (foto’s, video, plattegronden). Deze exclusieve dienstverlening voorziet jou van alle benodigde informatie die je vóór en tijdens de verkoopperiode nodig hebt, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Samen met jou stel ik een plan van aanpak op, zodat je precies weet welke stappen te zetten in welke situatie. Dit geeft je vertrouwen in en controle over het verkoopproces van de woning, grip op de kosten, mogelijkheden voor besparingen en een goed doordachte start van de verkoop. Uiteraard zorg ik dat je foto’s, video en plattegronden krijgt, waarmee jouw woning op perfecte manier gepresenteerd wordt.

Wil je zelfverzekerd in de startblokken staan om de woning te verkopen? Veluws Wonen is jouw beste woningverkoopconsultant op de Veluwe. Bel mij en ik kom langs voor de gratis woningverkoopscan.

Handige tips

Als je jouw woning wilt verkopen, wil je snel een goed resultaat. Hier vind je een aantal tips die je hierbij kunnen helpen.

Nu nog niet jouw woning verkopen? Toch een tip:

Kies een mooie plek in de tuin of een mooi uitzicht op jouw woning en maak ieder seizoen een foto vanuit dezelfde positie. Zo werk je aan een vierluik: een vierseizoenenbeeld van jouw tuin of huis. Mocht je ooit jouw woning gaan verkopen, dan geeft dit vierluik een mooi en dynamisch beeld! Maak de foto’s het liefst op een zonnige dag. In de winter mag dit uiteraard met sneeuw. Veel succes!

Wat is de aanpak van Veluws Wonen?

Veluws Wonen verkoop woning dienstverlening

Jouw woning wel verkopen?

Neem gerust contact met mij op. Ik vertel je graag meer over hoe ik te werk ga en wat ik voor je kan betekenen. Graag zou ik met je kennismaken en bespreken wat jouw plannen, wensen en verwachtingen zijn voor de verkoop van de woning.

Veluws Wonen verkoop voorbereiding kamer
Veluws Wonen verkoop voorbereiding camera
Veluws Wonen verkoop voorbereiding checklist
Veluws Wonen verkoop voorbereiding laptop

Laten we kennismaken om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken.