Uw woning succesvol verkopen

Wilt u uw woning te koop zetten? Maar vraagt u zich af hoe dit goed voor te bereiden? Of staat uw woning al lang te koop en lijkt er weinig interesse te zijn? Blijven de bezichtigingen uit?

Woning nog niet verkocht?

Blijven de bezichtigingen uit? Geen (serieuze) biedingen? Heeft u (met uw makelaar) alles al geprobeerd? Vraagt u zich af wat u meer kunt doen? Maakt u zich zorgen over de kosten? Hoeveel langer staat de woning al te koop dan u vooraf verwacht had? Wat zijn de gevolgen als de woning nog een half jaar te koop staat?

Tijd voor een frisse blik en een nieuwe aanpak! Creëer een tweede kans op een eerste indruk.

Veluws Wonen werkt met een integrale aanpak: voor alle facetten van het verkoopproces van de woning.

Graag kom ik bij u langs om met u te praten over uw wensen en voor een gratis woningscan.

Woning zelf verkopen?

Wilt u de woning zelf verkopen of overweegt u dit? Wilt u zelf de touwtjes in handen houden? Wilt u geen onverwachte kosten tijdens de verkoopperiode? Heeft u een concreet doel voor verkoopperiode en verkoopprijs? Wilt u het verkoopproces wel op een professionele manier aanpakken? Een goede eerste indruk maken op kopers? De juiste kopers bereiken? Bent u op zoek naar wat de mogelijkheden zijn?

Met de aanpak en het advies van Veluws Wonen krijgt u inzicht en de mogelijkheden om dit alles zelf te doen.

Graag kom ik bij u langs om met u te praten over uw wensen en voor een gratis woningscan.

Handige tips

Als u uw woning wilt verkopen, wilt u snel een goed resultaat. Hier vindt u een aantal tips die u hierbij kunnen helpen.

Nu nog niet uw woning verkopen? Toch een tip:

Kies een mooie plek in uw tuin of een mooi uitzicht op uw woning en maak ieder seizoen een foto vanuit dezelfde positie. Zo werkt u aan een vierluik: een vierseizoenenbeeld van uw tuin of huis. Mocht u ooit uw woning gaan verkopen, dan geeft dit vierluik een mooi en dynamisch beeld! Maak de foto’s het liefst op een zonnige dag. In de winter mag dit uiteraard met sneeuw. Veel succes!

Wat is de aanpak van Veluws Wonen?

Veluws Wonen verkoop woning dienstverlening

Uw woning wel verkopen?

Neemt u gerust contact met mij op. Ik vertel u graag meer over hoe ik te werk ga en wat ik voor u kan betekenen. Graag zou ik met u kennismaken en bespreken wat uw plannen, wensen en verwachtingen zijn voor de verkoop van uw woning.

Veluws Wonen verkoop voorbereiding kamer
Veluws Wonen verkoop voorbereiding camera
Veluws Wonen verkoop voorbereiding checklist
Veluws Wonen verkoop voorbereiding laptop

Laten we kennismaken om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken.