Op zoek naar de perfecte woning?

Kent u de regio nog niet zo goed en vraagt u zich af waar de fijnste plekken van de Veluwe zijn om te wonen? Of weet u wel waar u op de Veluwe wilt wonen, maar vindt u steeds net niet die woning waarmee u de klik heeft of die voldoet aan uw eisen?

Een nieuwe effectieve aanpak

Met een nieuwe kijk op de woningmarkt wil ik voor u gaan zoeken naar de juiste woning. Ik ga daarbij niet alleen uit van WAT u zoekt, maar ook HOE wilt u gaan wonen. Een heel ander startpunt voor het zoekproces. Daarnaast pak ik het zoekproces op een nieuwe manier aan: ik vind niet alleen woningen via de geëigende wegen, maar via een proactief zoekproces. Bovendien zijn op de markt ook woningen te koop met perspectief. Een woning lijkt op het eerste gezicht niet direct geschikt, maar omdat ik door de woning heen kijk kan ik u het potentieel laten zien. Daarmee is dit mogelijk toch de droomwoning voor u.

ven-water-forest-1562049_1920-pixabay

Handige tips

Iedereen die een koopwoning zoekt, wil de beste woning vinden. Hier vindt u een aantal tips die u hierbij kunnen helpen.

Werkwijze

Om te beginnen zou ik u graag ontmoeten tijdens een kennismakingsgesprek. Vervolgens zal ik samen met u uw woonwensen gedetailleerd in kaart brengen. Woonwensen zijn zeker niet hetzelfde als een zoekopdracht! Ik zal aan de hand van uw woonwensen proactief voor u gaan zoeken op de woningmarkt. De woningselecties die ik maak, zal ik aan u voorstellen, zodat u deze kunt overwegen voor een bezichtiging. Uiteraard kan ik met u meegaan op de bezichtiging en u adviseren over de woning. Mocht uw keuze op een woning vallen, dan kunt u bij uw makelaar advies inwinnen over het uitbrengen van een bod, de koopovereenkomst en de levering bij de notaris.

Perspectief door verbouwing

U zult geen woning vinden die direct perfect is voor u. Daarvoor is meer nodig dan alleen de aankoop. Soms is het spreekwoordelijke likje verf voldoende, soms is een volledige herziening van de indeling of renovatie noodzakelijk. Het is daarom van groot belang noodzakelijke aanpassingen in beeld te hebben voordat u daadwerkelijk overgaat tot aankoop van een woning. Ik kan u adviseren over de (on)mogelijkheden voor de woning. Ook kan ik verbouwingsperspectieven voor de woning uitwerken en de benodigde informatie inwinnen. Ten slotte kan ik u in contact brengen met partijen die u in de verschillende stappen van een verbouwing kunnen begeleiden of deze voor u kunnen uitvoeren.

Waarom Veluws Wonen?

Mijn nieuwe manier van zoeken geeft sneller resultaat en u zult uw droomwoning vinden! Zoekt u iemand die op vernieuwende wijze door woningen heen kan kijken? Neemt u gerust contact met mij op; ik ben heel benieuwd naar uw plannen!

veluws-wonen-laat-uw-woning-vinden-droomwoning-zoeken-4-v1
veluws-wonen-laat-uw-woning-vinden-droomwoning-zoeken-6-v1
huis-familie-pixabay-living-room-2174575
woning-pixabay-house-789946

Dienstverlening voor makelaars

Heeft u geen aankoopcoördinator in dienst, maar komen er situaties voor waarbij u wel een aankoopcoördinator wilt inzetten? Dan kan ik u zeker van dienst zijn! Klanten met bijvoorbeeld een zeer specifieke zoekopdracht of klanten van buiten de regio; ik zet graag een paar extra stappen om het zoekproces soepel te laten verlopen en te versnellen. Bel gerust. Ik maak graag kennis met u en bespreek graag de mogelijkheden.

Laten we kennismaken om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken.