Heb jij voldoende ambitie om een stap verder te gaan voor jouw klanten?

Onverkoopbare woningen?

Je hebt een portefeuille met woningen in de verkoop. Sommige woningen verkopen heel snel. Andere niet. Dat sommige woningen niet snel verkopen, kan verschillende oorzaken hebben. Neem nou woningen met heel ongebruikelijke indeling. Het is voor woningzoekers heel lastig om daar zogezegd door-heen-te-kijken. Denk bijvoorbeeld aan een woning met groot atelier en een grote werkplaats. Hoe breng je deze woningen op de juiste manier onder de aandacht? Begrijpt jouw klant dat de verkoop van dit soort woningen een extra inspanning verlangt?

Neem jij de makkelijkste weg door jouw klant met de prijs te laten zakken? Of kijk je verder hoe je het belang van jouw klant het beste kan dienen?

Het beste doen voor jouw klanten.

Geen makelaar wil winkeldochters in portefeuille houden.

Winkeldochters?

Wat is mijn rol? Ik ben geen makelaar, ik bied geen woningen aan op de markt en dus geen concurrent. Ik ben wel onafhankelijk woningverkoopconsultant, mijn dienstverlening is aanvullend. Wat kan ik voor jou betekenen? Samen met jou ga ik sparren wat voor jouw klanten de beste volgende stappen zijn. Samen komen we tot meest bijzondere en creatieve strategie. Twee weten meer dan één. Daarnaast kan ik helpen bij eventuele weerstand bij klanten. Dat is mijn coachende rol waarbij ik woningverkopers op een andere manier naar het verkoopproces laat kijken, waardoor zij de behoefte krijgen aan een meer actieve aanpak.

Geen makelaar wil winkeldochters in portefeuille houden. Kortom; wil jij jouw klant laten zien dat je het onderste voor hem/haar uit de kan haalt? Bel mij.

Geen aankoopcoördinator in jouw team?

Heb je geen aankoopcoördinator in dienst, maar komen er situaties voor waarbij je wel een aankoopcoördinator wilt inzetten? Dan kan ik je zeker helpen! Klanten met bijvoorbeeld een zeer specifieke zoekopdracht of klanten van buiten de regio; ik zet graag een paar extra stappen om het zoekproces soepel te laten verlopen en te versnellen. Bel gerust. Ik maak graag kennis met je en bespreek graag de mogelijkheden.