Specialist op de Veluwe

Veluws Wonen is actief op de Noord Veluwe. Veluws Wonen staat voor een nieuwe kijk op de woningmarkt; zowel voor woningzoekers als woningaanbieders. Graag vertel ik u hier meer over.

Voor woningzoekers

Gaat u op zoek naar een koopwoning op de Veluwe? Het vinden van de perfecte woning is niet eenvoudig. Vele factoren spelen een rol. En soms staan woningen te koop die op het eerste gezicht ongeschikt lijken, maar misschien toch de perfecte woning kunnen zijn. Veluws Wonen helpt u met een gedegen analyse van uw woonwensen en het zoeken naar de woning die bij uw woonwensen aansluit (of overtreft). Indien nodig helpt Veluws Wonen u bij het in kaart brengen van verbouwingsperspectieven, het uitwerken daarvan en brengt u in contact met partijen die u kunnen helpen bij de realisatie.

Voor woningaanbieders

Gaat u uw woning verkopen? Voor de meeste woningen is het te koop zetten van de woning niet voldoende om de woning verkocht te krijgen. Veluws Wonen biedt u een analyse van de mogelijkheden. Daarnaast krijgt u concrete adviezen over hoe u de woning het beste kunt presenteren. Zowel fysieke presentatie (de woning zelf) als digitale presentatie (fotoreportage, video etc.). Op deze manier helpt Veluws Wonen u het verkoopproces tot een succes te brengen en daarbij de kosten zo laag mogelijk te houden.

Marion Voetelink

Over Marion Voetelink

Zolang ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in de woningmarkt. Het is voor de hand liggend; de aankoop van een woning is een van de meest impactvolle besluiten die een mens neemt. Niet alleen financieel, maar zeker ook hoe de keuze van een woning kan bijdragen aan het welzijn van de bewoners. Als gevolg van mijn interesse, waren makelaardijleer en bouwkunde onderdeel van mijn studie. Ook heb ik bij meerdere makelaars in Haarlem en omgeving gewerkt.
Uiteindelijk hebben mijn man en ik een woning op de Veluwe gekocht. Wat een waanzinnig goed besluit: de juiste plek en een geweldig pand. Er moest nog wel het nodige aan gebeuren; een volledige woningrenovatie. De ervaring die ik heb opgedaan tijdens het zoeken en de renovatie heeft mij nieuwe inzichten gegeven in zowel de woningmarkt als geheel als methodes voor het zoeken naar de perfecte woning (forever home).
Graag help ik u met mijn ervaring en mijn kennis van het aanbod op de Veluwse woningmarkt.

Laten we kennismaken om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken.