Ben je op zoek naar…

  • Een onafhankelijk expert?
  • Zekerheid op succes bij het zoeken naar of verkopen van jouw woning?
  • Naar één aanspreekpunt voor alle vragen zodat je niet meer in het duister tast?
  • Iemand die veel makelaars in de regio en hun werkwijzen kent?
  • Iemand die jou kan coachen zodat je het onderste uit de kan kunt halen?
  • Iemand die jou ontzorgt zodat je tegenslagen kunt voorkomen?
  • Iemand die jou behoedt voor risico’s op de woningmarkt?
  • Iemand die jou helpt kosten te besparen?
  • Iemand die inzicht heeft in de woningmarkt van de gehele Noord Veluwe?

Dan is Veluws Wonen de partij voor jou. Laten we kennismaken!

Veluws Wonen-over mij

Waarom ben ik met Veluws Wonen begonnen?

Ik gun iedereen het zorgeloze genot van de eigen woning. Zowel als het gaat om particulieren die de woning ter verkoop aanbieden op de woningmarkt als de manier waarop zij zoeken naar de perfecte nieuwe woning en deze (laten) verbouwen. Daarom, als ik met mensen in gesprek ga, wordt het een echt gesprek. Niet oppervlakkig; maar ik ga daarbij voor de verdieping. Wat zijn je wensen? Wat zijn je zorgen? Welke vraagstukken loop je tot nu toe tegenaan? Wat vaak een gevolg is, is dat mensen die al een goed beeld hadden, gaandeweg tijdens het gesprek nieuwe en extra inzichten krijgen.

Ik merk in de praktijk dat het ontbreken van informatie de grootste oorzaak is voor teleurstelling bij veel mensen. En de daaruit voortvloeiende extra kosten. Ik hoor te vaak: “als ik dat vooraf geweten had…” Ik zie het dan ook als mijn rol om klanten van de juiste informatie te voorzien. Hierdoor krijg je veel meer beeld van de mogelijkheden, risico’s, rechten en plichten en waar je kosten kunt besparen. Mijn klanten hebben daarmee 1 loket voor al hun vragen. Ik help klanten die een actieve rol op zich nemen en de touwtjes in handen willen houden. Dit alles draagt direct bij aan een soepel proces en meer woongenot!

Wat kenmerkt mijn werkwijze en Veluws Wonen?

Exclusiviteit. Ten eerste omdat ik nieuwe, unieke dienstverlening ontwikkeld heb, wat mijn klanten een tijdsbesparing en gemak oplevert en waarmee ik hen kan ontzorgen. Ten tweede maar ook omdat ik mijn klanten maatwerk bied, mij inleef in hun situatie en wensen en met hen daarbij de verdieping opzoek.

Duidelijkheid. Dat is mijn dienstverlening uiteraard; vooraf weet je exact wat je kunt verwacht. Ook werk ik niet zoals makelaars op courtage, maar krijg je een inzichtelijke offerte en weet je dus van te voren precies wat de kosten zijn. Maar, misschien nog wel belangrijker; ik zorg dat mijn klanten inzicht krijgen hoe de woningmarkt en makelaars werken. Hierdoor kun je bewuste keuzes maken en kosten besparen.

Alertheid. Door mijn alertheid, oog voor details en het o zo belangrijke door-de-woning-heen-kijken maak ik het verschil voor mijn klanten. Dit stelt mij ook in staat om eventuele risico’s, of juist verassende mogelijkheden, in beeld te brengen.

Marion Voetelink

Veluws Wonen - over-mij-house
Veluws Wonen - over-mij-contract
Veluws Wonen - over-mij-informatie

Waarom kan ik dit doen?

Het concept voor Veluws Wonen is natuurlijk niet zomaar uit de lucht komen vallen. Eigenlijk zijn het een aantal puzzelstukjes die op hun plek zijn gekomen. Die puzzelstukjes zijn de kennis en ervaring die ik in de loop van de tijd heb opgedaan. Zo heb ik ervaring in de makelaardij en de financiële wereld en een achtergrond in bouwkunde.

Daarnaast heb ik een betrouwbaar en zeer gevarieerd netwerk opgebouwd: architecten, aannemers, interieurdesigners, hoveniers, makelaars, financieel adviseurs, etc. Groot voordeel is dat je hiermee dus 1 loket hebt voor al je vragen. Maar kan ik je ook in contact brengen met andere specialisten die je verder kunnen helpen indien gewenst. Aangezien een netwerk met specialisten nooit te groot kan zijn, blijf ik daar iedere dag aan werken en uitbreiden.

Uniek is ook dat ik jurist ben. En dit is onmisbaar voor dienstverlening op de woningmarkt. Immers, een woning kopen of verkopen is één van de meest ingrijpende overeenkomsten/ grootste transacties die de meesten van ons aangaan in het leven. Een overeenkomst sluiten, een overdracht bij de notaris, voorwaarden, recht van overpad, verborgen gebreken, onderzoeksplicht? Het is niet niks. Wil je dan geadviseerd worden door een bemiddelaar die “er wel iets van weet”? Of wil je een expert; een jurist? Als jurist zie ik eerder risico’s en de addertjes onder het gras. Hiermee kan ik je behoeden voor tegenvallers die anders pas duidelijk worden nadat de koop/verkoop voltooid is.

Laten we kennismaken om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken.